Nieuws

Persbericht 75-jarig bestaan

Tilburg staat van oudsher bekend om haar vele gereedschapsmakerijen. Tegenwoordig is daar nog slechts een handvol van over. Een van de toonaangevende bedrijven in deze maakindustrie is B&S Technology, ze bestaan dit jaar 75 jaar. Het bedrijf heeft zijn ups en downs gehad maar onder de vlag van het nieuwe management zit het de laatste jaren sterk in de lift.

 

Technisch vakwerk

B&S is van oorsprong een familiebedrijf met vakmensen die de technische uitdaging niet uit de weg gaan. Het zijn specialisten op het gebied van verspanen met een grote diversiteit aan metaal- en kunststofsoorten voor nationale en internationale opdrachtgevers. Ze bewerken mono-onderdelen en complete productsamenstellingen in verschillende formaten, van de omvang van een luciferdoosje tot de grootte van een koelbox. Ook hebben ze al 15 jaar ervaring in het bewerken van 3D metaal geprinte onderdelen. Dit alles met uitermate hoge nauwkeurigheid, kwaliteit en cleanliness.

 

Investeren en uitbreiden

De afgelopen 2 jaar heeft B&S flink geïnvesteerd. Het machinepark is uitgebreid met nieuwe CNC draai- en freesbanken en draadvonkmachines. Robotisering zorgt voor verdere optimalisatie van het productieproces. En ze zijn trots op de compleet nieuwe geconditioneerde cleanroom. Met focus op het ontzorgen van klanten in de markten semicon, medisch, automotive, aerospace, optics machinebouw, food en R&D ontwikkelingen is clean produceren het devies voor de komende jaren.

 

Partner tot in detail

De verspaningsmarkt biedt mooie groeikansen, de vraag naar productbewerkingen zal in 2030 zijn verdubbeld.  Met de recente strategische overname van TMF (Tilburgse Machine Fabriek) als flexibele productiecel en prototyping, zijn ze dé ketenpartner, one-stop-shop en specialist in precisiewerk. B&S Technology is trots op 75 jaar ondernemerschap, als partner tot in detail blijft ze haar klanten ontzorgen en kijkt ze met vertrouwen naar de toekomst.

 

Bij vragen:
Jeroen van Nunen – Managing Director/owner
Ingrid Bastiaansen – Marketing & Communication
i.bastiaansen@bstechnology.nl

 

 

 

Deel via