Uw ketenpartner
Ging het er in uw markt eerder zo dynamisch aan toe? Meer dan ooit draait het om anticiperen. Om scherp reageren, waar wij u bij helpen. 

Korte levertijden zijn cruciaal, juist nu klantbehoeften zo snel veranderen. Dus zoekt u bedrijven die soepel met u meebewegen. Die meer zijn dan alleen leverancier en u het benodigde werk uit handen nemen. Ervaar daarom onze rol als ketenpartner, waarvoor we nauw samenwerken met ons grotere zusterbedrijf B&S Technology. We delen elkaars disciplines, vullen elkaar naadloos aan. En zetten samen in op efficiency, voor besparingen van uw kostbare tijd.

De waarde van wendbaar

Vanaf engineering en productie tot en met assemblage, controle en zelfs de logistiek. Met B&S Technology erbij zijn wij uw one-stop-shop. We hebben zelf al veel in huis, voor met name prototyping, productsamenstellingen en kleine series. Maar vraagt uw productie om opschalen? Dan kan het dankzij ons zusterbedrijf snel groter en breder, zónder vertraging. U zult zien: zo’n samenwerking maakt wendbaar. Gericht op uw resultaat.

Grip op elk detail

Als ketenpartner integreren we onze processen zoveel mogelijk. Daardoor houden we continu de vinger aan de pols. Borgen we de kwaliteit, stemmen we elk detail tijdig met u af en zorgen we ervoor dat uw product simpelweg voldoet aan de strengste eisen. Denk bijvoorbeeld aan cleanliness, waarvoor we producten kunnen reinigen volgens ASML Grade 2 of ASML Grade 4.

Betrokken voor uw eindresultaat

TMF is ISO 9001-gecertificeerd, wat onze focus op kwaliteit en efficiency onderstreept. Als lid van branchevereniging Koninklijke Metaalunie zetten we in op kennisdeling met collega-bedrijven. Ook zijn we een erkend leerwerkbedrijf, waar talent zich verder kan ontwikkelen. Waar het op neerkomt, is dat we betrókken zijn. Betrokken bij onze branche, (toekomstige) vakgenoten en uiteraard uw bedrijf. Oprechte interesse en de drive voor het beste resultaat: zie daar waar het voor een krachtige ketenpartner mee begint.

Tijd om verder kennis te maken?
Neem contact op, we vertellen u graag meer.